Rabu, Mac 11, 2009

Aku perlukan cuti panjang.....

Yeah.. i got it.. boss aku suruh aku habiskan annual leave aku yang bersepah tu.
So aku submit cuti untuk 2 minggu. Mulai lusa aku akan larikan diri dari hiruk pikuk Kay Hell dan aku akan pulang ke kampung.

Tapi....smlm Naim ym dgn aku.. dia cakap sekarang ramai babe2 topless tgh tunggu kiteorang dkt pulau. Damn!! aku suka pulau!! lama gila aku tak pergi sana since aku kerja dkt KL. Kalau dulu mmg aku dah muak dgn pulau sb aku pernah jadi tourist guide Pulau Perhentian. Yeap..aku ialah beach boy yang tak tahu berenang.

Naim cakap kat aku " Jom pulau" aku tanya bila, dia cakap anytime. Yeahhhh..cun...aku cuti panjang..jommmmm..minggu depan!!! Lama gila tak shoot gambar pulau. so i will be there!!

Untuk ambik mood, aku layan lagu ni..



p/s: ada sesape nak follow?

2 ulasan:

Heartless Devilish berkata...

waahhhh..nak gi bercuti!!!
nak ikotttttttttttt

z a t i berkata...

suke pulau jugakkkk. :P

serius ke ade beach boys tk reti swim.

eish.