Sabtu, Februari 07, 2009

Salahkah menjadi virgin?

Sedutan dari filem American Pie " Are you virgin? eeee..grosssss...disguisting!! don't come close to me"!

Bait bait ayat di atas juga boleh kita dengar di negara kita pada masa skrg. Tak payah la nak pegi US or Europe. Malaysia sudah maju dan pemikiran warganya turut maju seperti negara kita malah lagi advance. Aku selalu borak kosong dan membuang masa dgn kawan2 aku. Pelbagai topik dibincangkan secara open tanpa penglibatan FINAS. Kiteorang borak la pasal virgin and dgn selambernye salah satu dari kawan aku ni confess, i'm not virgin. Yang lain nye just membalas " ko takyah kira, mmg semua org tahu" diselangi dgn gelak tawa beramai-ramai.

Lepas tu dia tanya sorang-sorang, aku jawab tak, sb virgin aku diragut oleh tanganku sendiri. Mostly ahli forum kiteorang semuanya takde virgin. Sampaila dkt satu mamat ni... ERRR, aku virgin lg... seraya semua berkata "WHATTTTTT"? dan diselangi dgn dialog dari filem mat salleh..."EEEE..gross..busuk...taknak aku kawan dgn ko". Diskriminasi atau gurau senda? Aku secara automatik menafsirkan itu sebagai gurau senda.

Well, itu hak masing2 utk mempertahankan virgin masing2. Kalau diikutkan, mmg bagus kalo pertahankannya. Agama melarang maen sblm nikah, aku assume every agama larang.Well done my friend (tuju kepada kawan aku yg virgin tu). ko makhluk unik,spesis yg rare. keep it up. Jangan tewas.

Aku bertanya soalan ini kepada beliau, "Bro, kalo ada awek kangkang dpn lu dah standby, lu nak buat apa"? Dia pun jawab " Aku prefer hand job or blow job". Kemudian tempat itu diisi oleh hilai ketawa ahli forum.

p/s: aku virgin atau tidak? dari segi teorinya tak, sb dah diragut tangan aku sendiri. Dari segi praktikalnya, hanya aku dan tuhan saja yang tahu, seraya menyanyikan lagu Kid rock, only god knows why...(tak kena mengena langsung tajuk lagu tu)

1 ulasan:

Z berkata...

mungkin a berkaitan dlm kelompok mana anda berada.

sekitar aku mcm byk je yg virgin.
kalau diorg tipu aku, aku tktau la kan.